Видео: Најинтересните моменти од IV улична трка во Делчево

Здружението „Драмас“ и годинава ја продолжи традицијата на организирање на 4-тата градска трка низ улиците на Делчево која како иницијатива ја започна Здружението на македонски иселеници во Швајцарија и Франција „Рефрама“ и еве веќе 4-та година успешно се одржува во Делчево во чест на 24 Мај – Денот на сесловенските просветители „Кирил и Методиј“.

Во продолжение погледнете го видеото од час и половина со најинтересните моменти од денешниот успешно органзизиран спортски настан.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*