Петочна забава во Club RIVER заедно со DJ Dzoksi

Најдобрата ноќна забава и овој викенд е во Club RIVER.

За ваше супер расположение ќе се погрижи DJ Djoksi◀◀◀

Не пропуштајте и овој петок бидете со најдобрите DJ Dzoksi&Club RIVER!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*