The Jokers вечерва во SKY Cafe

И овој петок продолжуваат забавите во вашето најомилено место за забава SKY Cafe.

Многу хитови, изненадувања за присутните со секогаш актуелните The Jokers.

Петок, 31 мај 2019; Старт 21:30; Не пропуштајте The Jokers&SKY Cafe

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*