Риболовци од Делчево дел од натпреварот во спортски риболов на езерото Мавровица

Риболовците Горан Монт, Даниел Ампов и Гоце Петровски учествуваа на натпреварот во спортски риболов кој се одржа на езерото Мавровица во Свети Николе.

Се работи за натпревар на кој учествуваа 13 екипи од по двајца членови и три екипи од по тројца претставници.

Во продолжение неколку фотографии од настанот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*