Делчевци тргнаа да го пречекаат шампионот Вардар

Група од стотина навивачи од Делчево веќе се на пат кон Скопје за пречекот на шампионот Вардар кој според најновите информации околу 20:30 ќе пристигне на аеродромот во Скопје.

Шампионите потоа ќе се упатат на градскиот плоштад каде ќе биде централната прослава.

Еве неколку фотографии пред поаѓањето за Скопје.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*