Видео: Училишен хуманитарен концерт во организација на ООУ „Св.Климент Охридски“

Вечерва во организација на училишната заедница при ООУ „Св.Климент Охридски“ во киносалата во Делчево се одржа училишен концерт кој имаше хуманитарен карактер.

На концертот настапија членовите на училишниот оркестар при ООУ „Св.Климент Охридски“ како и солисти и изведувачи од двете делчевски деветолетки.

Собраните средства од влезниците ќе бидат наменети за потребите на училиштето.

Во продолжение можете да го погледнете целиот видео материјал од вечерашниот хуманитарен концерт.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*