Видео: На Спасовден во Очипала

Се потсетуваме на емисијата ,,Ние и градот”, емисија посветена на денешното одбележување на празникот ,,Спасовден” кој традиционално се одбележува кај месноста ,,Крстот” во село Очипала.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*