Фото: Поради одронот веќе една недела кај Истибања сообраќајот се одвива по една лента

Возачи кои секојдневно ја минуваат релацијата Делчево – Кочани објавија нова фотографија на која се гледа дека сообраќајот се уште се одвива по една лента.

Иако помина речиси една недела, освен соодветно поставената сообраќајна сигнализација, засега карпата се упте не е дислоцирана.

До целосното нејзино отстранување возачите ќе мора да се привикнат на сообраќајниот режим како на фотографијата.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*