Знакот „Продадено на Фротирка“ на неколку саемски експонати

Фротирка продолжува да биде успешен пример за компанија која надалеку е призната и позната по својот квалитет. Отакако еден од лидерите во опремата за доработка на текстил, PENTEK Италија се одлучи за Фротирка производи при презентација на техничките можности на својата опрема во рамки на ITMA 2019 – INNOVATING THE WORLD OF TEXTILES во Барселона, Шпанија, овој пат знакот „Продадено на Фротирка“ се најде и на неколку саемски експонати, на врвните светски брендови за опрема.

Секоја чест за најдобриот бренд кој некогаш го имала Македонија.

Со големо задоволство ја делиме радоста со вас, нашите фанови, дека знакот “ Продадено на Фротирка “ се најде на неколку…

Posted by Frotirka on Saturday, June 29, 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*