6TH BiRTHDAY & Sky Cafe

Оваа среда, 3 јули2019, вашето омилено SKY Cafe го слави својот 6-ти роденден.

Како што доликува, роденденот ќе се прослави на спектакуларен начин со супер забава во текот на целиот ден.

За дневната забава ќе биде задолжени момците од LIVESTREAM!

Забавата продолжува и вечерта, а за ваше добро расположение ќе се погрижат NO END BAND!

Сето тоа зачинето со многу изненадувања, коктели и летно освежување со сите видови алкохолни и безалкохолни пијалоци.

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ! 6TH BiRTHDAY & Sky Caffe заедно со LIVESTREAM&NO END BAND

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*