“ИНСТАГРАМ” тура низ Брегалничкиот регион

Во рамки на Програмата за зачувување на природата, како дел од програмската активност за подигање на јавната свест за значењето на природните вредности, на 29 и 30 јуни беше организирана третата посета на брегалничкиот регион за група на Instagram корисници. Меѓу локалитетите кои беа посетени и фотогрфафирани во Делчево беше и тврдината ,,Градиште” во село Град.

На фотографиите во продолжение ќе најдете уште неколку места препознатливи за Брегалничкиот а со тоа и за Пијанечко-малешевскиот регион.

Во рамки на Програмата за зачувување на природата, како дел од програмската активност за подигање на јавната свест за…

Posted by Со грижа до бериќет on Monday, July 1, 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*