Викенд со Viktor Junior&DJ Fever во Club RIVER

Уште еден викенд е пред нас и уште една забава во најдобриот ноќен Club RIVER!

Петок, 5 јули 2019 – Супер журка со Viktor Junior

Сабота, 6 јули 2019 – Луда забава со DJ Fever

Не пропуштајте и забавувајте се со најдобрите!

CLub RIVER!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*