Ivan i Angel вечерва, Bongas and Guitares в сабота во SKY Cafe

Пеколните горештини продолжуваат, а со тоа и жешките забави во SKY Cafe!

Вечерва загарантирана забава со Ivan&Angel, во сабота за ваше добро расположение ќе се погрижат Bongas and Guitares!

И сето тоа зачинето со многу забава, коктели и сите видови алкохолни  и безалкохолни пијалоци!

Бидете и овој викенд со вашето омилено SKY Cafe!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*