Во тек обележување на сообраќајната сигнализација на улицата „Маршал Тито“

Продолжува обележувањето и означувањето, со хоризонтална и вертикална сигнализција вклучувајќи го и паркингот пред зградите, на дел од улицата ,,Маршал Тито” во Делчево.
 
Обележувањето и означувањето вчера се одвиваше од крстосницата со улица „Солунска“ до крстосницата со улица „Кеј на Брегалница“.
 
Од општината aпелираат возачите да ја почитуваат поставената сигнализација, за да можат екипите на терен навремено да го завршат обележувањето.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*