Видео: ,,Партали” пловат по река Брегалница! До кога вака, прашуваат граѓаните?!!

До кога вака?!! Партали пак пловат во водите на река Брегалница, а смрдеата како што велат граѓани од Ново Делчево е неподнослива. Причината општопозната, а резултат или санкција се уште нема. После ова минатата година имаше помор на риби. Ќе гледаме ли реприза?!!

Реката Брегалница повремено изгледа вака, со партали и тешка миризба која се чувствува особено во вечерните часови. Минатата година по ваквата појава за брзо време имаше помор на риби. Дали ќе се повтори приказната и годинава бргу ќе покаже времето

Posted by delcevo365.mk on Tuesday, July 9, 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*