Blue Band оваа среда во Sky Cafe

И оваа среда продолжуваат летните забави во SKY Cafe!

За уште една незаборавна журка ќе се погрижат дечките од Blue Band!

Супер забава, многу изненадувања, летни коктели, сите видови алкохолни и безалкохолни пијалоци, и многу, многу хитови!

Сето тоа, оваа среда заедно со Blue Band&SKY Cafe! Не пропуштајте!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*