Видео: Моментално кај критичната точка кај Истибања

Како што веќе е запознаена јавноста патот од Македонска Каменица кон Кочани поради новите одрони се уште е забранет за сообраќај. Похрабрите кои решија да ризикуваат и да не го користат алтернативниот правец преку село Бигла објавија видео како во моментот изгледа ситуацијата кај село Истибања.

Posted by Zoran Palamaro on Saturday, July 13, 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*