Во Делчево се отвора првиот IKEA маркет во Македонија

Големото отварање на првиот ИКЕА маркет во Македонија.

Локација: Булевар Македонија бр. 12 – Делчево (зграда до пожарно)

Вратите на ИКЕА маркет ќе бидат отворени на 15 јули 2019 година, понеделник со почеток во 10 часот.

Не пропуштајте!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*