Црвен крст Делчево дел од кампањата ,,Твоето незнаење чини живот“

Црвениот крст на Македонија од 15 јули ја започна кампањата со која возачите кои веќе имаат сертификат за прва помош ќе им се понуди бесплатно освежување на нивното знаење. Во оваа кампања се вклучи и Оштинската организација на Црвен крст Делчево.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*