Братучеди од Виница “изгребаа” 100 илјади денари

Братучедите Маја и Иван од Виница пронајдоа Дијамант вреден 100 000 денари. Иако не купуваат често грепки, случајно од среќното продажно место Ви Вардар во Виница купиле 3 лоза од кој едниот криел добивка од одлични 100 000 денари. Добивката е добродојдена токму пред летниот одмор, а пред Државната Лотарија на Македонија кажаа дека од сега почесто ќе купуваат инстанти затоа што не се знае кога среќата ќе се насмее.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*