Фото: Патот Штип – Кочани почна да се асфалтира!

Откако се пушти во употреба автопатот Штип – Миладиновци, на социјалните мрежи веќе се забележуваат фотографии од почетокот на асфалтирање на патниот правец Штип – Кочани. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*