Од утре, 7 август голем попуст на летна гардероба во СОНИТЕКС

Од утре, 7 август, заполнува големиот попуст на летна гардероба во изложбено-продажниот салон на Трикотажа Сонитекс Делчево кој се наоѓа веднаш до бензинската станица во Делчево.

Еве дел од производите кои ќе може да ги купите по поевтини цени:

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*