“SLATKARISTIKA” вечерва во Club RIVER

Само неколку часа до новиот музички земјотрес во Делчево.

Вечерва, 10 август 2019, SLATKARISTIKA и неговите хитови без цензура во Club RIVER!

Влез 200 денари!

Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете дел од најлудата забава ова летo!

Club RIVER, SLATKARISTIKA, 10 август 2019 !!!

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*