Освежете го вашиот деловен простор со новите модели на ФРОТИРКА

Освежете ја вашата бања, салон, фризерско студио или деловен простор со новиот модел на #frotirkа, достапен во три димензии:
▶️ модел: HOME
▶️ димензии: 45 x 70 cm, 440gr/m2 ▶️ цена: 150мкд
▶️ димензии: 50 x 90 cm, 440gr/m2 ▶️ цена: 213мкд
▶️димензии: 70 x 130 cm, 440gr/m2 ▶️ цена: 431мкд

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*