Продажен центар odIKEA Делчево

Производите на шведскиот бренд за мебел и производи за домаќинство „ИКЕА“ од неодамна на дофат на граѓаните на Делчево и поширокиот регион.

Центарот за нарачки на производите odIKEA располага со голем број продукти од целиот асортиман на ИКЕА.

Доставата е лесна и едноставна, најдоцна за еден ден од порачката, а плаќате по приемот на пратката. 

За поголеми нарачки odIKEA вршат транспорт до било која адреса во Македонија.

Посетете го центарот за нарачки на ИКЕА каде на улица булевар „Македонија“ бр.12, веднаш до пожарното во Делчево (на местото на поранешна игротека „Јаготка“) се изложени најатрактивните и најпродавани мебели од ИКЕА.

За подетални информации посетете ги на нивната веб-страна https://odikea.com/

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*