Музички спектакл со Viktory&Uska Kan вечерва во Apolon Cafe

Супер музичка забава вечерва во Apolon Cafe Делчево!

За несекојдневна вечер ќе се погрижи бендот Viktory! 

Специјален гостин на вечерта „Uska Kan“!!!

Бидете дел од музичкиот спектакл, понеделник 19 август 2019, заедно со Viktory&Uska Kan!

APOLON CAFE Делчево!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*