Приказната за детското одморалиште на Голак низ фотографиите на Boban Fello Stoimenovski

Бобан Стоименовски (Фело) – делчевецот од Норич (Norwich) или Норичанецот од Делчево со својот обејктив успеа да долови една навистина исклучителна фото-приказна за некогашното популарно детско одморалиште на Голак. Местото каде се правеа највкусните макарони подготвени некогаш или како што вели Стоименовски на својот фејсбук профил, место каде многумина ја бакнале својата прва симпатија.

Погледнете ја фото приказната за едно место кое некогаш беше полно со живот.

Ако знаеш да слушаш приказни раскажани со слики. Слушни ја оваа, за едно детско одмаралиште кое беше полно со живот, и…

Posted by Boban Fello Stoimenovski on Tuesday, August 20, 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*