Hawana Band&Bongas And Guitaras овој викенд во SKY Cafe

Уште еден богат музички викенд во најдоброто кафуле во градот SKY Cafe.

Две прекрасни музички вечери заедно со Hawana Band&Bongas Аnd Guitaras!

Заедно со добрата музика и сите видови на алкохолни и безалкохолни пијалоци!

Не пропуштајте!!!

Hawana Band&Bongas And Guitaras овој викенд во SKY Cafe!

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*