Синтезис на втората вечер на „Етно Плоштад Фестивал 2019“

Во рамки на втората фестивалска вечер во тек е настапот на Етно Брус на „Етно Плоштад Фестивал 2019“. Настапот на „Етно Брус“ е загревање пред концертот на групата Синтезис на градскиот плоштад „Димитар Беровски“ во Берово.

Еве дел од моменталната атмосфера на вториот ден од „Етно Плоштад Фестивал 2019“ 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*