Џенан Лончаревиќ во Берово за шлаг на тортата на „Етно Плоштад Фестивал 2019“

Жежок културен бран на последната фестивалска вечер на ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛ 2019 година.
 
Главна ѕвезда на вечерта е Џенан Лончаревиќ, а потоа и забава со секогаш актуелните Ангел и Иван

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*