Делчевец ќе вози електричен скутер од Лотарија на Македонија

Среќата продолжува да ги следи делчевци. Еко скутер е новата “играчка” која отсега ќе го придружува делчевецот Влатко Митев кој “изгреба” еден од вкупно 365 скутери кои Лотарија на Македонија ги доделува како дел од инстант лозовите ,,Еко Скутер”. Честитки до Влатко и со здравје да го вози скутерот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*