Се издава или продава деловен простор во центарот на Делчево

Се продава или издава деловен простор во центарот на Делчево веднаш до зградата на Општина Делчево.

Цена по договор.

Телефони за контакт: 078/213-803
070/213-803

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*