Се продава деловен простор во центарот на Делчево

Се продава деловен простор во центарот на Делчево веднаш до зградата на Општина Делчево.

Цена по договор.

Телефони за контакт: 078/213-803
070/213-803

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*