Викенд со The JOKERS&HAWANA BAND во Club RIVER

Не пропуштајте да бидете дел од случувањата и овoј викенд.

Club RIVER, овој петок и сабота (13 и 14 септември 2019) Ве поканува да бидете дел од уште една незаборавна забава со извонредните The JOKERS&HAWANA BAND🎤
Почеток: 00:00 часот

Не пропуштајте!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*