Marko Logout&Dejvid Stojkov за супер викенд во SKY Cafe

На одличните забави во SKY Cafe им нема крај.

За ваше супер расположение овој петок и сабота ќе се погрижат

Marko Logout&Dejvid Stojkov!!!

Бидете дел од уште едно незаборавно доживување со SKY Cafe!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*