„Señorita“ во изведба на Replay Band!

Никола Велиновски-Црни кој има каменичко-делчевска „жичка“, како член на еден од најпознатите македонски бендови „Replay“ заедно со Столе Коцев, вториот дел од бендот „извадија“ уште еден ,,Sax cover” кој претендира да стане доста популарен на видео мрежата YouTube.

Ако претходно бендот го преработи хитот ,,Despacito” овојпат погледнете и слушнете како звучи ,,Señorita” во изведба на Replay Band!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*