Професионално студио за икони М – Делчево

Ако сакате прекрасен избор за домот за вас или за подарок за вашите најблиски тогаш одберете од рачно изработените производи на Професионалното студио за икони М – Делчево.

  • Изработка и продажба на икони резбани на дрво, со прекрасни мотиви и детали.
  • Изработка на мозаици
  • Изработка во разни форми и големини
  • Димензиите и материјалот по ваша желба
  • Мотиви по ваш избор

Впрочем да не набројуваме, контактирајте не и нарачајте по желба.

Контакт телефон: 070-525-712

Posted by Професионално студио за икони М on Wednesday, August 14, 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*