Брегалница и Малеш со пораз го започнаа првенството

Сениорите на делчевска Брегалница и екипата на Малеш со пораз го започнаа првенството во Третата фудбалска лига – Југ

Еве ги комплетните резултати од првото коло:

„Слога 1934“ – „Брегалница сениори“ (Делчево) 5:0

„Малеш“ – „Раклиш 2015 сениори“ 3:6

“Дојранско Езеро“ – „Овче Поле“ 1:2

„Спартмани“ (Балдовци) – „Василево“ 0:4

„Младост“ (Удово) – „Тиверија“ 2:4

Слободна беше екипата на „Детонит“ (Радовиш)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*