Известување за прекин на водоснабдувањето на неколку улици во Делчево

Соопштение од ЈПКД ,,Брегалница”

Почитувани корисници,

Денес, 25 септември 2019 година, поради дефект на главната водоводна линија, прекин во водоснабдувањето ке има населението во населба Расадник, II реон, III реон, ул. “Кеј на Брегалница”, ул. “Царевоселска” и дел од ул. “М.Тито”.

Екипа на ЈКП Брегалница е веќе на терен и работи на отстранување на дефектот.

Ви Благодариме за разбирањето.
Со Почит

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*