Прес на претседателот на ЛК СДММ – Делчево

Неколкуте хуманитарни акции кои беа реализирани од страна на социјал-демократската младина беа повод за прес-конференција на претседателот на ЛК СДММ Делчево. Изјавата ја пренесуваме во целост.

…………………………………………………………………………………….

Како Социјал-демократска младина веќе неколку пати организираме хуманитарни акции преку кои помагаме онаму каде е потребно. Она што е навистина важно е преку овие акции да испратиме порака до сите граѓани за хуманост и солидарност затоа што сите ние можеме да бидеме подобри луѓе, да бидеме похумани од тоа што сме, да си подадеме рака и да помагаме секогаш и секаде каде е потребно. Само така ќе изградиме едно подобро и посреќно општество за сите, истакна Тренчевски.

Видеото од прес конференцијата и дел од активностите во продолжение.

Прес на претседателот на ЛК СДММ – Делчево

Прес на претседателот на ЛК СДММ – Делчево

Posted by delcevo365.mk on Wednesday, September 25, 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*