„Дај ми знак“ – нов хит на The JOKERS

Најпопуларното диџеј дуо во Источна Македонија и пошироко The JOKERS имаат нов хит.

„Дај ми знак“ е одлично спакувано музчки парче кое веќе го зголемува бројот на гледаност на видео мрежата YouTube.

Во продолжение новиот хит на младите Дај ми знак и неповторливите The Jokers !!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*