Видео: ЖРК ,,Делчево” лесно до победа над ЖРК ,,Куманово”

Пионерките на ЖРК ,,Делчево” лесно ги совладаа врсничките од ЖРК ,,Куманово” во рамки на второто коло од пинерската лига на Македонија. Рамноправна борба имаше само во првите 10 минути, но потоа домаќинките со зангажирана игра целосно ја имаа контролата на натпреварот и заслужено ја израдуваа домашната публика која во огромен број дојде и им даде поддршка на делчевки.

Во моментот својот натпревар го играат кадетите кои го пречекуваат тимот на Тиквеш.

Видео од денешниот натпревар помеѓу ЖРК Делчево и ЖРК Куманово во продолжение.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*