Супер саботна журка со Escape Band во Club RIVER!

И овој 28 септември 2019 година, супер саботна журка во Club RIVER!

За ваше незаборавно расположение ќе се погрижат одличните Escape Band!

И сето тоа со најдобрите коктели во градот!

Не пропуштајте!!! Супер саботна журка со Escape Band во Club RIVER!

#new #cocktails #ClubRIVER

Posted by Club RIVER on Thursday, September 26, 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*