Random Park вечерва во SKY Cafe

Sky Cafe вечерва повторно е вашата дестинација за забава

Сабота, 28 септември 2019 за ваша незаборавна вечер ќе се погрижат Random Park!

И оваа сабота бидете онаму каде што се сите!

SKY Cafe&Random Park за ваша незаборавна забава!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*