No Image

Вкупно 117 ученици ќе посетуваат настава во прва година гимназија во Делчево

September 1, 2019 Valeri Spasevski 0

Со нови 117 ученици кои се запишаа во прва година во делчевската гимназија, по подолг временски период, средното општинско училиште ,,Методи Митевски-Брицо”, учебната година 2019/20 […]