Моторните масла Synmar, отсега во Авто Сервис ,,Еми”

Најново во Авто Сервис ,,Еми” – Промена и проверка на вашиот антифриз бесплатно, како и најниски цени на антифриз досега.

  • Антифриз 1l – 90 денари
  • Антифриз 3l – 250 денари
  • Антифриз 5l – 350 денари

Во Авто Сервис ,,Еми” ќе го најдете и најновиот бренд на моторни масла на пазарот од добро познатата холандска Synmar по лиценца од Mobil со цени достапни за секого, отсега во Авто Сервис ,,Еми” во населба Звегорска Река во Делчево по најпристапни цени – 5 литри за 1200 денари.

  • Synmar 5W-30
  • Synmar 5W-40
  • Synmar 10W-40
  • Synmar 20W-50
  • Synmar 75W-80
  • Synmar 80W-90

Замената на маслото со филтер во Авто Сервис Еми е бесплатно.

Но тоа не е се, располагаме и со АТФ масло за сите моторни и товарни возила, а вршиме и набавка на нови и половни авто делови, како и монтажа на истите.

Со еден збор за вашите пари во Авто Сервис Еми добивате многу повеќе.

Контакт телефон: 078-30-20-12

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*