Започна хуманитарната акција ,,Да подадеме рака на семејството Воденски”

Започна хуманитарната акција за собирање парична помош за семејството Воденски од село Русиново. Велика, Кирил и Маринчо се тричлемо семејство од Русиново на кое најпрвин им изгоре куќата со цела покуќнина, а потоа пламен ја голтна и нивната плевна со сето она што имаше во неа.

Во тек е акцијата за донирање парични средства со кои ќе се овозможи семејството Воденски, повторно да застане на нозе.

Линк за донации тука

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*