Спортски риболовци од Делчево рибареа на Мавровица

Тим составен од тројца спортски риболовци од Делчево, викендов беа дел од таканареченото „Крапско дружење“, кое се одржа на езерото Мавровица, близу Свети Николе.

Делчевци од оваа дружба се враќаат со одлични импресии и најавуваат повторно учество наредната година.

На натпреварот беа доделени награди за прво, второ и трето место кои ги добија тимовите на Матоши, Виница и Електрик.

Еве како изгледаше дел од дружбата!

CARP TIM PIJANEC na Mavrovica Ampov Daniel i Goce Petrovski

Posted by Goran Mont on Sunday, October 6, 2019

Поздрав од сите натпреварувачи на езеро Мавровица, до сите рибари воопшто кој ќе го прочитаат овој пост.Викендов заврши…

Posted by KD Elektronika on Sunday, October 6, 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*