Видео: Пригодна училишна програма по повод „Светската недела на детето“

Со пригодна музичка програма денес во делчевските деветолетки „Св.Климент Охридски“ и „Ванчо Прке“ беше одбележана „Светската недела на детето“. Со давање на свечената заклетва првачињата од двете деветолетки и официјално станаа дел од Детската организација.

Во рамки на настанот во деветолетката „Св.Климент Охридски“, првачињата за прв пат добија свои униформи, додека во деветолетката „Ванчо Прке“, од страна на компанијата Зегин, првачињата добија пригодни подароци.

Add New Post ‹ Delcevo365 — WordPress

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*