Автомеханичарска работилница – MARILYN

Во Автомеханичарска работилница MARILYN Делчево, повеќе услуги на едно место:

 • Автосервис
 • Автоперална
 • Вулканизирање
 • Хидраулика
 • Продажба и увоз на секаков вид на хидраулични и индустриски црева и преси за хидраулични црева од марката UNIFLEX
  ✔ Одличен квалитет
  ✔ Конкурентни цени
  ✔ Брза испорака
  ☎ 071233963

И тоа не е се, перење на вашите теписи и теписони по најповолни цени во градот.

Освен тоа кај нас ќе најдете одлична понуда на сите димензии на најдобрите турски гуми Petlas по промотивни цени со
✅ Бесплатна промена,
✅ Бесплатно балансирање и
✅ Бесплатна промена на вентили

Одлична понуда на сите димензии на најдобрите турски гуми Petlas по промотивни цени ✅ Бесплатна промена, ✅ Бесплатно…

تم النشر بواسطة ‏‎Marilyn‎‏ في الاثنين، ٢٩ أكتوبر ٢٠١٨

Локација – Раскрсница пред Автобуската станица на улица Индустриска бр.29 во Делчево.

MARILYN SERVICE – ДЕЛЧЕВО. Закажете на 071/233-963 или 078/225-945

تم النشر بواسطة ‏‎Marilyn‎‏ في الأحد، ١٤ أغسطس ٢٠١٦

Полорање на возила,фарови-штопови со најдобрата 3М паста

تم النشر بواسطة ‏‎Marilyn‎‏ في الثلاثاء، ١٠ مايو ٢٠١٦

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*